ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
І в нашій школі з нагоди цього свята 21 листопада 2017 року у школі пройшла низка заходів щодо відзначення та вшанування подій 2004, 2013-2014 років, що відбулись в нашій країні.
В початкових класах класні керівники провели інформаційні хвилинки, переглянули з учнями відеоролик подій, які відбувалися на майдані «Революція Гідності».
Також діяла бібліотечна виставка «Україна – це територія гідності і свободи» (бібліотекар Гут Л.В.).
До Дня Гідності і Свободи учні 8 класу (кл. керівник Борова Н.А.) підготували тематичну виховну годину «Ще є в нас лицарі й гетьмани, що за собою поведуть». Учні розповіли про історію створення цього свята, познайомилися з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання цього пам’ятного дня. Присутні вшанували героїв Майдану і воїнів-захисників України, які загинули за майбутнє України хвилиною мовчання. Учні школи написали свої побажання нашій Батьківщині, прикріпили до синьої та жовтої кульок і випустили в небо.
Цей виховний захід допоміг учням зрозуміти, що без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності – віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може відчувати себе повноправним її громадянином.

День був насиченим! Віримо в світле майбутнє нашої країни!

Слава Україні!
Героям слава!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *