ТИЖДЕНЬ МИСТЕЦТВА

З 11.12 по 15.12 2017р. в школі було проведено тиждень мистецтва під гаслом «Творимо від душі». ( вчитель Чернова Л. В.)
Перший день тижня дивував усіх цікавою інформацією. Адже учні та вчителі школи мали можливість побачити інформаційну виставку «Цікаве мистецтво». Від побаченого у багатьох перехоплювало подих та виникало безліч запитань, адже мистецтво й справді було надзвичайне. Також відбулася виставка малюнків «У кожній дитині таланту краплина». Учні школи з цікавістю переглядали малюнки із захопленням ділилися своїми враженнями.
На другий день учні 9 класу із задоволенням проводили хвилинки розваг для учнів 1 та 2 класів «З’єднай крапочки і дізнайся, хто там», «Знайди відмінності».
Третього дня учні 7-9 класів випустили стінні газети «Чарівна сила мистецтва», де помістили багато цікавої інформації. Для учнів 1-4 класів було проведено  конкурс «Я розфарбую найкраще», в якому перемогу дістали учні 3 класу та конкурс малюнків «Зимові фантазії» (за першість нагороджені учні 4 кл).
Четвертого дня було проведено майстер-клас «Україна в квітах». Під час заняття діти виготовляли паперові квіти: соняхи, маки, ромашки, волошки. Своїми виробами уквітчали  карту України.

Також кожен мав можливість взяти участь у цікавому флешмобі «Давайте станемо метеликами». Такий захід покликаний допомогти виразити себе в малюнку – намалювати метелика, який символізує малюючого. Учні із задоволенням малювали метеликів, вкладаючи в них частинку себе.
П’ятого дня було нагороджено переможців, які приймали активну участь у тижні мистецтва та проведено вечір відпочинку «Танцювальний калейдоскоп».


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *