Всеукраїнський тиждень права

Мораль і право, право і закон

Рушійні сили для життя людини.

А їх знання надасть нам вірний тон

У розвитку держави України.

З 10 по 14 грудня у нашій школі проходив Всеукраїнський тиждень права, метою якого була активізація творчої та пізнавальної діяльності учнів, виховання в них почуття гідності, уміння поважати інших, встановлювати стосунки на доброзичливій, толерантній основі. Класні керівники старших класів організували класні години, інформаційно-просвітницькі хвилини,   тематичні уроки з елементами рольових ігор на правову тематику. Проводили анкетування.

Бібліотекар Борова Н.А.  підготувала виставку у бібіліотеці на тему: «Підліткам про закон».

Тиждень правових знань не оминув і учнів початкових класів. У початковій школі учні отримують перші уявлення про права людини, цінності людського життя. Учителі початкових класів Запрута О.В., Номировська О.Д., Паламарчук О.А. читали з учнями казки та проводили вікторину «Права дитини в сюжетах казок», виготовляли плакати «Права дитини» та КТС «Квіточка права». Проведені заходи сприяли  формуванню  в дітей любові і поваги, гуманного ставлення  до людей.

Тиждень права  виявився інформаційним, змістовим, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *