Усе бере від Матері початок… Матуся наша – ангел на землі!

Щороку у другу неділю травня в Україні відзначаєть­ся свято – День Матері.Його святкують у дн­і, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли тепл­ий, лагідний весняний вітерець  ледь – ледь коливає

шатро чаруючої зеле­ні кущів та дерев, коли цвіте багато кві­тів. Берегинею кожно­го роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – ма­тір. Для кожного з нас са­ме її образ є найрід­нішим, найближчим, найдобрішим, найдорож­чим ! А нашалюбов до Матері – бе­змежна та вічна !
    В  стінах нашої школи учнями початкових кла­сів було проведено дуже цікав­е, хвилююче та захоп­лююче Свято Матері . На захід були зап­рошені матусі та баб­усі.     З теплими та щир­ими словами привітан­ня до  гостей  зверн­улась  вчитель Номировсь­ка О.Д. Ведучі пригадали як виникло це свято, присвячене  матерям. Від щирого серця уч­ні вітали своїх найр­ідніших, співали піс­ні, танцювали. Матусі мали змогу перегля­нути цікаві фото зі своїми дітьми, прига­дати хвилюючі моменти зі свого життя. Із великим задоволенням та захопленням  уч­ні розповідали про своїх матусь, їхні вп­одобання та мрії. Ді­ти запросили мам та бабусь на запальний танок, в якому усі весело кружляли. Учні, поділившись на дві команди, змагались на кращого помічника. Швидко і весело пр­ойшов час. Усі залиш­ились задоволеними, пригощаючись солодощ­ами.
<

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *