Фестиваль ранкової зарядки “Рух заради здоров’я”

Ранкова зарядка корисна для будь-якого віку. Привчатися робити її щоранку потрібно розпочинати з дитинства. Зарядка – це комплекс вправ, які допомагають вранці чи під час перерв зарядити організм дитини бадьорістю та енергією. До найважливіших факторів формування здорового способу життя належать фізична активність і загартування організму.

Режим руху, усвідомлення потреби в активній діяльності, ритми активності, відпочинку і сну є обов’язковими компонентами здорового способу життя.

07 – 18 вересня у нашій школі пройшов фестиваль ранкової зарядки та рухових активностей під гаслом «Рух заради здоров’я». Фестиваль є заходом, який пропагує серед дітей здоровий спосіб життя та необхідність піклування про власне здоров’я, зміцнення фізичного та емоційного стану організму дитини. Доведено, що регулярні заняття ранковою зарядкою надають загальнооздоровчу дію, підвищують імунітет, стимулюють діяльність усіх систем організму, покращують сон, апетит і загальне самопочуття.
До участі у Фестивалі були залучені всі учні 1 – 8 класів. Всі учасники фестивалю отримали справжнє задоволення від активної зарядки, заряд енергії та бадьорий настрій, і вкотре довели всім, що рух – це здоров’я!

Міцне фізичне здоров’я – це обов’язкова умова щасливого життя.

« Здоров’я – найбільша цінність», – говорить народна мудрість. А сучасне життя вимагає від нас бути активними, тому ми повинні турбуватися про своє здоров’я.

https://photos.app.goo.gl/wCcYZEdCUX53WZeAA

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *