Тиждень трудового навчання

Дарма осінь у деяких людей народжує смуток і ностальгію за теплими літніми днями. Зовсім не було часу для нудьги в учнів нашої школи під час проведення  Тижня трудового навчання ( 28.09-02.10)

          Усі заходи, які були проведені у рамках тижня, сприяли  інтелектуальному та творчому розвитку дитини, формуванню моральної культури особистості, національної свідомості, виховують естетичний смак, патріотизм.

Цікавим і пізнавальним було все! Учні початкових класів розгадували кросворди та ребуси, кожна дитина мала змогу проявити свій талант і фантазію під час виготовлення композицій з природних матеріалів, учні 4 класу мали можливість навчитися виготовляти український віночок власноруч.

          Учні 5-8 класів щоденно, з великим задоволенням, презентували певний стиль одягу, а дівчата 7 класу провели майстер-клас «Зачіска за 5 хвилин».  На уроках трудового навчання у 5-8 класах було організовано і проведено ряд  майстер –класів, на яких учні дізналися про історію виникнення і розвитку кардмейкінгу, айріс-фолдінгу та мистецтва Foil Art. Діти власноруч створили вітальні листівки до Дня вчителя у різних техніках та вперше сплели квіти з фольги.

https://photos.app.goo.gl/331xZUbxkAKd6Nex5

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *