Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому у Грузькій ЗОШ І-ІI ст. 

з  15 по 19 листопада 2021 року тривав Тиждень безпеки дорожнього руху.  Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі.
    Завдання Тижня – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки.
   Учні 2 класу переглянули відео «Всеукраїнський урок з безпеки дорожнього руху. Увага телефон!», а також із задоволенням зіграли в дидактичну гру «Вивчаємо дорожні знаки».
     З  учнями  5-9 класів були проведені тематичні уроки, години спілкування, бесіди, перегляд  відеороликів, презентації, малювання малюнків на тему «Безпека дорожнього руху – це життя!».
Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.
     Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *