Місячник “Увага! Діти на дорозі”

 З 05.09 по 30.09 2022 року у нашій гімназії традиційно проводився місячник «Увага! Діти на дорозі». Головною метою місячника є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Дотримання правил дорожнього руху – один з головних компонентів збереження життя і здоров’я дітей. В рамках місячника в гімназії було організовано і проведено ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки, а саме:

1 клас
Гра- подорож ” Дорожній рух”, перегляд мультфільмів про правила дорожнього руху, конкурс малюнків ” Ми пішоходи”, перегляд презентації “Подорож в країну дорожніх знаків”, виготовлення світлофорів (трудова справа).

3 клас
Перегляд відео «Увага! Діти на дорозі», «Безпека на залізниці», виставка робіт «Мандруємо потягом», вікторина «Правила дорожнього руху», виставка малюнків «У світі транспорту».

6 клас
Бесіда «Мова вулиці. Умій правильно обирати дорогу», тренінг «Правила дорожнього руху—правила життя», повторення правил дорожнього руху, перегляд мультфільмів «Уроки тітоньки Сови» з подальшим обговоренням, подорож вулицями села (за малюнками учнів), вікторина «Найкращий друг—безпечний рух». На уроці інформатики, учні 6 класу створювали векторні зображення в графічному редакторі на тему «Дорожні знаки», застосовуючи знання та навики роботи на комп’ютері.

7 клас
Тематична класна година “Знання дорожнього руху – безпека нашого життя”, бесіди: “Увага! Діти на дорозі. Ми – пішоходи”, “Мій друг – велосипед”, вікторина-турнір знавців правил дорожнього руху, тренінг “Транспорт і пішоходи”, практичне заняття зі створенням малюнків “Дорожні знаки”, виконання інтерактивних вправ, перегляд відеороликів “Безпека дорожнього руху”, “Ціна неуваги. Присвячується пішоходам”.

9 клас
Перегляд  відеоуроку “Організація дорожнього руху”, вікторина ” Безпека руху- безпека життя”, вправа “Крокодил”.

       Упродовж  місячника « Увага! Діти на дорозі!»  школярі     отримали важливу інформацію, яка допоможе їм зберегти своє життя та не потрапити в біду.

Переглянути фотоматеріали

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *