“Соборна. Вільна. Неподільна! Моя Україна.”

З Днем Соборності,  із святом,
Усіх хочем привітати,
Й побажати дуже щиро,
ПЕРЕМОГИ нам усім і МИРУ!!!
Ми – соборні, ми – єдині,
Слава Неньці – Україні💛💙
Всім Героям нашим СЛАВА!!!
Бо могутня ми держава💛💙
Все буде  Україна 💛💙

22 січня – День Соборності України.
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності. Це свято уособлює нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за волю і незалежність нашої країни, демонструє перед усім світом неподільність України й стійкість української нації.

До Дня Соборності України у нашій гімназії було проведено низку тематичних заходів. Проведені заходи посилили віру в те, що лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Ми ще більше упевнилися, що «Україна – єдина країна». Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб!  
Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестаємо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.
Ми віримо, що Україна розквітне, не зважаючи ні на що. Тому що разом ми – сила, яку не здолати.❤️

Переглянути фотоматеріали

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *