День Гідності та Свободи

Привітання звучать
Героям країни,
Воїнам світла —
Всім тим, хто життя
Не шкодують віддати —
Низький вам уклін,
І велика подяка!


Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 – го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 – го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. 

День Гідності та Свободи в школі відзначили заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. 21 листопада. Учні школи згадали цю пам’ятну дату.
Класні керівники провели виховні бесіди та години спілкування у класах на честь вшанування Революції Гідності – події в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе в ньому. Учні згадали про ці визначальні події, ділилися своїми враженнями і переживаннями, висловлювали бажання стати гідними громадянами України.

 Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.  


З Днем Гідності та Свободи! Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут і родинна злагода в домівках! Нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави! Слава Україні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *