Ми – разом! Ми – єдині! І в цьому наша сила!


16 лютого в Україні святкують День Єднання. Це – молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу – показати усьому світові, що ми сьогодні – як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє. Ми — українці! Незламні, сильні, незалежні. Ми разом! Ми єдині! І в цьому наша сила! Ворогу нас не зломити!

Нам є що любити і що берегти, чим пишатися і що відроджувати, що захищати і за що молитися. Ми маємо фантастичну країну, територію і природу… День Єднання у гімназії був сповнений щирих емоцій, патріотичного піднесення, любові до Батьківщини і бажання миру! Минулого року у цей день ми збирались усі разом у рідній гімназії і співали Гімн України з прапорами у руках. І нехай сьогодні, в умовах війни, навчання проходить дистанційно, і ми не можемо зібратись… Але наш Гімн може звучати і онлайн! Сьогодні у нашій гімназії було проведено ряд заходів, у яких усі діти із задоволенням приймали участь.
Тож цінуймо,бережімо та примножуймо те, що маємо, для захисту нашої країни, для мирного життя, блакитного неба і щедрих ланів на нашій рідній Україні.

З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *