Тиждень цивільного захисту

В період з 26 по 30 квітня у школі   проходив тиждень цивільного захисту. У рамках цього тижня було проведено різні заходи. Класні керівники провели  години спілкування на теми «Небезпечні знахідки», «Природні загрози», «Правила поведінки в надзвичайних ситуаціях».

Учні школи переглянули навчальні фільми з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності: «Урок цивільного захисту: пожежна безпека», «Коротко про головне».
Першокласники  взяли участь у ігровому  тренінгу «Телефонуємо до служби порятунку», переглянули і обговорили навчальні мультфільми  «Уроки обережності тітоньки Сови».  З учнями початкової школи  було відпрацьовано порядок дій при загрозі пожежної тривоги з учбовою евакуацією у практичному  занятті «Евакуація зі школи в разі надзвичайної ситуації». У рамках тижня учні 3-4 класу підготували виставку малюнків на тему «Бережи життя!», розгадували кросворд «Пожежна безпека». Як підсумок всі учні школи закріпили свої вміння і знання щодо правильного поводження у надзвичайних ситуаціях.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *