Свято мужності і відваги

   Кожного року, в цей осінній чудовий день, 14 жовтня  ми відзначаємо свято, яке поєднало в собі три головні події: День Українського козацтва, День створення Української повстанської армії та День захисника України.

Цьогоріч 14 липня 2021 року Верховна Рада України проголосувала за законопроєкт, згідно з яким «День захисника України» перейменовано на «День захисників і захисниць України».

Учні нашої школи з нагоди цього свята взяли активну участь у його проведенні. Класні керівники провели години спілкування, відбувся перегляд відеороликів. Учні 2, 5 та 6 класу взяли участь у спортивно – розважальному виховному заході «Сильні духом козачата». Школярі пригадали історію виникнення козацтва. Під час заходу учні мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсних змаганнях. Четвертокласники підготували малюнки з нагоди свята та взяли участь у проведенні вікторини. Класний керівник з учнями 9 класу провела годину мужності “Нам є ким пишатися”.  Дев’ятикласники пригадали походження християнського свята Покрови пресвятої Богородиці, історію запровадження свята День захисників і захисниць України .

Давидюк Ю., учениця 9 класу, розповіла про батька – учасника бойових дій Давидюка Сергія Анатолійовича,  Прибило І. розповів про брата учасника бойових дій, сержанта медичної служби Прибила Вадима Володимировича. Також дізнались про службу в зоні активних бойових дій односельчан Казанця В.І ., Нікітішина Ю.О. , Зеленської В.С.
В цей день привітання нашим захисникам і захисницям линуть звідусіль. Учениці 7-9 класу вирішили теж доєднатись і підготували відеопривітання з побажаннями всього найкращого.

То ж шановні наші захисники та захисниці! Ми вітаємо вас з таким прекрасним днем. Бажаємо сил, терпіння та чистого неба над головою. Дякуємо вам за те, що ви нас оберігаєте! Цінуємо вас та пам’ятатимемо завжди.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *