Вечір «Ярмарок професій»


Який навчальний заклад обрати після закінчення школи? Яку спеціальність опановувати в майбутньому? – такі питання постають перед випускниками шкіл . Відповіді на ці питання спробували дати під час виховного заходу «Ярмарок професій» дев´ятикласники (класний керівник Войтюк О.М.).

Войтюк В. і Мрих Б. розповіли про затребувані сьогодні на ринку праці спеціальності, про найбільш високооплачувані професії .
Також учні школи мали можливість поспілкуватись із запрошеними студентками – випускницями нашої школи: Нікітішиною І. (Уманський державний педагогічний університет ім. П.Тичини), Блінчиковою С. (Гайсинський медичний коледж), Рябовою Н. (Немирівський професійно-технічний ліцей). Студентки розповіли про те, як обирали спеціальність, про труднощі і досягнення у навчанні, дали поради, як обирати майбутню стежину.
Ще присутні почули рейтинг спеціальностей, які обирали наші випускники за останні 5 років, питання вікторини «Чим займаються люди цієї професії…»
– Майбутню професію потрібно обирати серцем і не боятися щось змінювати, якщо вибір виявиться невдалим, – порадила заступник директора з навчально-виховної роботи Нікітішина Н.О. після презентації Назарчук Є. про здобуті спеціальності та перші професії відомих телеведучих та зірок шоу-бізнесу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *