1 вересня – ДЕНЬ ЗНАНЬ

Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.

 

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Саме 1 вересня в кожній школі в Україні  стартує новий навчальний рік.

І в нашій школі також відбулося свято, яке підготували і провели учні 9 класу на чолі з класним керівником Сокиркою П.М.

Директор школи Бабій Ж.Ю. привітала всіх з  Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості.

Сьогодні для України настали тяжкі часи. Неоголошена війна, яка зруйнувала найвищі мрії, забрали  життя – юних, світлих, квітучих. Присутні на лінійці вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим.
І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. Традиційно на перший урок покликав  хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учня 9 класу Сокирки Валерія, і учні зі своїми вчителями знову завітали до рідної школи! Свято першого дзвоника сповістило про початок нового 2019 – 2020 навчального року. Хай він буде мирним і спокійним, хай збудуться дитячі мрії й батьківські надії. Щасливої дороги тобі, новий навчальний рік!

<

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *