День пам’яті жертв Бабиного Яру

Сьогодні, 29 вересня, в День пам‘яті жертв Бабиного Яру, ми знову згадуємо страшні події Голокосту. Жодної людяності, жодного здорового глузду, а лише жорстокість та безмежний холод. Тільки так можна схарактеризувати події того часу.

Масове знищення людей задля сліпого слідування обмеженої ідеології. Увесь світ пам‘ятає і шанує. «Ніколи знову» – це гасло лунає у всіх цивілізованих державах, адже сучасний світ не має місця для жаху вбивства та тортур.

Ми пам‘ятаємо Бабин Яр, так само як і пам‘ятаємо Маріуполь, Бучу, Ізюм. Це відкрита рана в серцях українців. Не забудемо і не пробачимо!

До 81-річчя трагедії у Бабиному Яру у Грузькій гімназії було проведено тематичні виховні онлайн-години за темами: «Історія і трагедія Бабиного Яру» (6кл.), «Бабин Яр: без права на забуття» (7кл.) з переглядом документальних роликів «Бабин Яр. Ми пам’ятаємо». Учні 9 класу переглянули відеоматеріал «Бабин Яр – 81 рік трагедії. Непрості запитання до Меморіального центру та екскурсія урочищем». Для учнів 1, 3 класів були проведені інформаційні хвилинки «Трагедія Бабиного Яру – в серці українського народу».
Сьогодні, як ніколи, важливо згадати події тих днів і не дати нелюдам знецінити наше життя та наше майбутнє!

Переглянути фотоматеріали

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *