Інтернет корисний, коли він – БЕЗПЕЧНИЙ!

Інтернет – корисна справа,
Розважальна і цікава,
Пізнавальна, бо про все
Інформацію несе.

У теперішній час без інтернету важко уявити життя!Там можна навчатися, листуватися, подорожувати та відкривати для себе нове і цікаве! У час, коли в Україні йде війна, ми ще більше повинні піклуватися про інформаційну безпеку.Варто пам’ятати, що до інтернету мають доступ не лише порядні та доброчесні люди, і для того, щоб уникнути неприємностей та вберегтись від інтернет-шахраїв нам потрібно знати правила безпечної поведінки в інтернеті!Учні Грузької гімназії долучилися до проведення цього дня. Класними керівниками було проведено ряд заходів:
1. Перегляд презентації “День безпечного інтернету”; перегляд мультфільму “Хаппі та її суперсила” (4 кл.)
2. Перегляд презентації про фінансову кібербезпеку, обговорення коміксів про платіжне шахрайство, створення стінгазети за наданими матеріалами НБУ та кіберполіції “Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час”#ДеньБезпечногоІнтернету#ШахрайГудбай, гра (доміно) «Міжнародний день безпечного інтернету» (9 кл.)
3. Створення інформаційної газети ” Безпека в інтернеті” (2 кл.)4. Інформаційна хвилинка та перегляд відеопрезентації “Безпечний інтернет” (обговорення), гра «Правила користування інтернетом», настільна гра (доміно) «День безпечного інтернету» (6 клас)
5. Круглий стіл “Золоті правила безпеки в інтернеті “, перегляд відеопрезентації «Правила безпечного інтернету», стінгазета «Соціальні мережі» (7 кл.)
6. Диспут “Чи безпечний інтернет?”, вебквест “Безпечний інтернет” (8 кл.)
7. Перегляд мультфільму «Правила безпечної поведінки дітей в інтернеті. Корисні поради від Vega» (обговорення), гра з Lego «Що можна робити в Інтернеті?», виготовлення аплікації «Дітям – безпечний інтернет» (1 кл.)
8. Створення інформаційної газети “Безпека в інтернеті” (4 кл.)

День безпечного Інтернету – час нагадати собі про важливість цифрової безпеки! Нагадаймо собі та своїм близьким про важливість цифрової безпеки. Захищайте свої паролі, оновлюйте антивіруси та будьте уважними в мережі. Разом ми можемо зробити Інтернет безпечнішим для кожного.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *