Зустріч з поліцейським офіцером громади

З нагоди 6 річниці заснування проєкту поліцейських офіцерів громади у Грузькій гімназії відбулася зустріч офіцера поліції громади з учнями 1-9 класів.

Філь Роман Анатолійович ознайомив з роботою правоохоронних органів громади. Розповів про свою роботу, продемонстрував обладнання та проінформував про методи, якими користуються працівники поліції. Пояснив учням, як він і його колеги забезпечують безпеку в нашому районі та реагують на виклики. Учні мали змогу задавати питання та дізналися більше про роботу поліцейських.

Під час зустрічі обговорили питання безпеки на вулицях села.  Поліцейський надав корисні поради щодо того, як уникати ризикових ситуацій та як поводити себе в небезпечних ситуаціях.

Також кожен учень мав можливість покористуватися обладнанням працівника поліції, приміряти справжнісінький бронежилет та  навіть сфотографуватись за кермом поліцейського автомобіля!
В дружній атмосфері учні відчули, що поліцейський громади — це не лише суворий представник закону, але й людина, яка турбується про нашу безпеку і наш спокій.

Ми щиро вдячні поліцейському офіцеру громади за таку цікаву і важливу зустріч.

Переглянути фото


 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *