ПОДОРОЖ ДО ЛУЦЬКА: НОВІ ПЕРЕМОГИ І НОВІ ВРАЖЕННЯ

18 -19 листопада в обласному центрі Волині – м.Луцьк пройшов ІІ Всеукраїнський турнір зі спортивного орієнтування – Матчева зустріч клубів. Вперше на нього була запрошена і команда нашого клубу – «ГрОТ-Гранів» (керівник Охріменко Ю.М. ). Це є свідченням того, що наш клуб стає відомим на всеукраїнському рівні.

На цей раз до складу команди ввійшли такі учні нашої школи: Войтюк Василь, Войтюк Роман та Нікітішин Тарас. Це були не перші для них серйозні змагання цього року. Адже крім змагань районного і обласного рівнів, вони брали участь і в міжнародних змаганнях, які проходили у Львові, Одесі та Києві.

Та змагання в Луцьку стали для нас найкращими. Так Войтюк Василь став бронзовим призером на подовжній дистанції, а Нікітішин Тарас – чемпіоном на короткій дистанції з орієнтування в заданому напрямку.

Всі троє зробили вагомий вклад в командний успіх – адже збірна команда клубу «ГрОТ-Гранів» виборола 10 місце серед 41 найкращого клубу України.

Незважаючи на те, що змагання були досить складними: і з огляду важких дистанцій і через погодні умови та організаційні чинники, всі залишились задоволеними візитом до Луцька, адже він не обмежився змаганнями, але запам’ятався ще й екскурсіями містом та до славнозвісного Замку Любарта.

Команда нашого клубу була відзначена організаторами та отримала запрошення на наступний рік на подібні змагання, які пройдуть у м.Коростишів Житомирської області.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *