Акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

З метою формування уявлення про внутрішній світ людини, показ величі та краси добра, виховання справжньої людської радості – творення добра для інших – участі у благодійній діяльності; спонукання на добрі справи, вчити бути добрим, не скупитися на добро, виховувати віру в силу дружби, добра і справедливості в СЗШ І-ІІ ст. с.Грузьке пройшли заходи щодо акції «16 днів проти насильства»:

Для учнів 5-9 кл. був організований класними керівниками конкурс плакатів «СТОП насильству», а також проведені виховні години.

Найменші учні школи взяли участь у конкурсі «Наші долоньки проти насильства», протистоявши таким чином насиллю. Працювали над заповідями доброти, відгадували загадки про людські якості. Під мелодію «Світ не без добрих людей» школярі відобразили своє уявлення про добро в малюнках.

Закінчилась акція «16 днів проти насильства» флешмобом «Є у кожного з нас в серці мрія своя!»


Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків .

Мудрий цар Соломон багато століть тому назад сказав, що добро прославляє людину, а зло принижує. Тож бажаємо всім тільки добра.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *