Перемоги стають традицією.

Наближається останній дзвінок та випуск. Але це ще й час підводити підсумки. В минулому році перед самим випуском ми отримали радісну звістку – збірна команда школи перемогла в загальному заліку районної  Спартакіади школярів серед шкіл І-ІІ ст.   (Ю.Охріменко, вчитель фізкультури).

На цей раз така ж звістка прийшла ще раніше

– вже в квітні після блискучих перемог в чемпіонатах зі спортивного орієнтування та легкої атлетики, ми стали недосяжними для всіх суперників, і, вдруге підряд перемогли в змаганнях Спартакіади школярів району.

Шлях до цього успіху розпочався ще у вересні,  коли хлопці в прекрасному стилі, перемігши в чотирьох  матчах з результатом 6:0 і зігравши один внічию 1:1, стали переможцями районних змагань з міні-футболу. Їх успіх підтримали дівчата, які в аналогічних жовтневих змаганнях стали третіми. В тому ж жовтні сталась впевнена перемога в змаганнях з легкоатлетичного кросу (з восьми членів команди шість вибороли 1 – 2 місця).

Далі був невеликий спад в зимових змаганнях з настільних видів спорту: п’яті місця в змаганнях з шашок та настільного тенісу і восьме з шахів.

Але з приходом весни перемоги повернулись: команда школи зайняла третє місце в чемпіонаті району з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях та друге – зі спортивного орієнтування (і це в боротьбі з середніми школами, вигравши в усіх дев’ятирічних).

Далі було друге місце в районних «Стартах надій» (при цьому в особистому заліку перемогли як серед хлопців, так і серед дівчат). І переможну крапку було поставлено в районних змаганнях з легкої атлетики, де було завойовано особистих 5 перших, 4 других та 1 третє, що принесло перше командне місце.

Слід відзначити, що в районних змаганнях взяли участь всі учні 7 – 9 класів, крім тих, які віднесені до медичної групи, але найбільший вклад в наші перемоги внесли: Блінчикова Діана, Войтюк Роман, Войтюк Василь, Царенко Оксана (9 клас), Нікітішин Тарас та Корчавий Андрій (8 клас), Блінчикова Руслана, Сокирка Валерій та Драчук Олександр (7 клас). Їм, а також всім учасникам змагань, велика подяка і надія на прийдешні успіхи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *