Дозмагались до Всеукраїнських стартів.

       
Не так багато часу пройшло з тих пір як учні нашої школи розпочали всерйоз займатись спортивним орієнтування – видом спорту, який за розвитком інтелектуальних навичок називають «шахами на бігу».
Дуже швидко був підкорений районний і обласний рівень, і ось ми дійшли

вже до Всеукраїнських та міжнародних змагань – в минулому році відвідали Львів, Одесу, Київ, де позмагались з досить сильними суперниками.
А в цьому році традиції продовжуються. 23 березня – 2 квітня троє(!) учнів нашої школи в складі збірної команди Вінницької області (!) взяли участь у Чемпіонаті України (!) в м. Трускавець (!): Войтюк Роман, Войтюк Василь та Нікітішин Тарас (!!!) (Ю.Охріменко, вчитель фізкультури)
18 – 20 травня Нікітішин Тарас та Сокирка Валерій змагались на Всеукраїнських змаганнях «Решетилівська весна» (Полтавська обл.).
Ї хоч, на цей раз, великих перемог не здобуто, але достойно виглядіти в боротьбі з провідними орієнтувальниками України – це дорогого варте. Ну і, звичайно, ми не забудемо прекрасні карпатські пейзажі та зустрічі зі «збірниками» України в Трускавці, фольклорне свято та концерт DZIDZІO у Решетилівці. З нетерпінням чекатимемо літа і нових стартів на лісових дистанціях.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *