Ходить світом Миколай…

Коли замерзла річка
І став біленьким гай,
Прийшов у темну нічку
На землю Миколай!!!
Він в шапці-невидимці,
У теплім кожушку
Приніс усім гостинці
У чарівнім мішку!

День святого Миколая – свято, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Цей день вихованці нашої школи з нетерпінням чекали, адже всі вони вірять у чарівну казку. 19 грудня у теплих стінах нашої школи зібралася ціла родина: учні, вчителі та батьки. Учні початкових класів підготували святкову виставу «Ходить світом Миколай». Дітвора показала свої таланти. Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх. Цього ж святкового дня завітав до школи голова районної ради Григорій Іванович Боровий, який від себе особисто та від  імені генерального директора ТОВ АП “Грузьке” Олексія Янчука та виконавчого директора цього підприємства Івана Наляжного  привітав діток  зі святом. Побажав  здоров’я, щастя, радості, спокою і миру, бути чемними, робити добро та вручив їм  солодкі подарунки, від яких на обличчях дітей з’явилася щаслива усмішка та радість.

А ще напередодні свята наші учні  відправили посилки з подарунками для учнів Ситковецької спеціальної школи-інтернат Немирівського району, щоб і вони мали змогу відчути себе щасливими.

Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *