День цивільного захисту

З метою удосконалення  теоретичних знань і практичних навичок щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірки здатності грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя, 26 квітня  в  СЗШ І-ІІ ст.с.Грузьке  відбувся День цивільного захисту.

Протягом дня класні керівники у цікавій та змістовній формі розповіли учням про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах, продемонстрували надання першої медичної допомоги для учнів 1- 9 класів. Учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми, практично ознайомитися із засобами захисту органів дихання та шкіри та мали можливість спостерігати пожежогасіння під час імітації пожежі. Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

День цивільного захисту проведено повчально.   Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *