1 ВЕРЕСНЯ 2020

Сердечно вітаю вас з одним з найрадісніших свят – Днем знань! 1 вересня – особливий день для кожної людини, для кожної родини. Школярі з нетерпінням чекають зустрічі з улюбленими вчителями і однокласниками, з особливим хвилюванням зустрінуть це свято першокласники та випускники. Для тих, хто вже закінчив школу, роки навчання залишаться в пам’яті як один з найсвітліших періодів життя.


Сучасне життя висуває людині високі вимоги. Щоб бути професіоналом, йти на крок попереду, більшість з нас не перестає вчитися протягом усього життя. Ось чому День знань – свято всенародне, близьке і рідне кожній людині.
У цей святковий день бажаю всім, щоб прагнення рухатися вперед і рости над собою ніколи не вичерпувалося. Школярам – успішного навчання, наполегливості в досягненні поставленої мети, педагогам – творчої енергії, натхнення у їх нелегкій праці, яка формує у підростаючого покоління любов до знань. А батькам бажаю мудрості, терпіння, щоб не залишало їх ніколи високе почуття відповідальності за виховання своїх дітей – майбутніх гідних громадян нашої держави. Міцного всім здоров’я, невичерпної енергії, щастя, оптимізму!

Директор школи Бабій Ж.Ю.

https://photos.app.goo.gl/bfG1ZVQseCp5AUVB9



 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *