Міжнародний день захисту тварин

4 жовтня відзначають Всесвітній день захисту тварин.  Нас повсюди оточує розмаїтий, безмежний, неповторний світ живої природи. Серед цієї краси поважне місце займають наші чотириногі друзі — тварини.     Тварина стала вірним другом людини.

Але ми про це забули. Зважаючи на зростання кількості випадків безвідповідального поводження з домашніми тваринами і жорстоким ставленням до безпритульних тварин благодійна організація «БФ «Щаслива лапа» започаткувала проведення Всеукраїнського уроку доброти про «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин». Учні нашої школи теж долучились до цього заходу. В кожному класі вчителі розповіли багато цікавої інформації. Учні створили фотоколажі, розповідали про своїх домашніх улюбленців, ділились позитивними емоціями. Кожна дитина із задоволенням і гордістю ділилась своєю історією врятованої  тварини.

    Ми повинні завжди пам’ятати про тих живих істот, яких змусили повірити в нашу любов, і ніколи їх не розчаровувати. Зобов’язані пам’ятати про тих, з ким ділимо цю планету. Зобов’язані берегти і захищати. Адже вони вірять в нашу доброту.

https://photos.app.goo.gl/dwsrjcK19wEgP5146

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *