ОГОЛОШЕННЯ

Шановні батьки!

З 18 листопада 2020 року (протокол засідання педагогічної ради школи № 4 від 17.11.2020 року), врахувавши об’єктивні обставини щодо епідемічної ситуації в районі та нашому населеному пункті, кількість учнів у закладі та у розрізі класів, площу приміщень навчального та загального призначення та бажання і можливості учасників освітнього процесу, для учнів 1-4 класів продовжується очна форма навчання, а для 5-8 класів впроваджується змішана форма навчання з дотримання заходів протиепідемічного захисту. Школярі, у яких відсутні  симптоми  захворювання (підвищена температура тіла, кашель, нежить та інші ознаки  ГРВІ), навчаються  у звичному режимі в межах навчального закладу. Ті здобувачі освіти, у яких наявні ознаки ГРВІ, переводяться на дистанційне навчання у асинхронному режимі з наданням індивідуальних консультацій. У цьому випадку відповідальність за навчання покладається на батьків. Після одужання дитини потрібно надати відповідну довідку з медичного закладу. Прохання віднестись з порозумінням до особливостей навчального процесу і не зловживати можливою відсутністю учнів на уроках.

Правила для здобувачів освіти під час карантину щодо запобігання поширенню інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19

  1. У приміщення школи, учням 5-8 класів заходити в масці.
  2. Обробити руки антисептиком у спеціально відведеному місці.
  3. Дотримуватися соціальної дистанції, триматися від учасників освітнього процесу на відстані не менше 1,5 метра (приблизно три кроки).
  4. Дотримуватися звичайних правил гігієни, часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами.
  5. Під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою.
  6. Якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання , залишайтеся вдома. Якнайшвидше зверніться до лікаря.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *