21 січня – Міжнародний день обіймів

Сьогодні, 21 січня у всьому світі відзначають Міжнародний день обіймів. Ми обіймаємося, коли щасливі і коли сумні, в гарному настрої, або щоб втішити. Але обійми — це не лише приємний вияв емоцій та почуттів, обійми – це користь для здоров’я.

Це  одне з найцікавіших свят, що існують у світі. У цей день можна обіймати кого завгодно, навіть абсолютно незнайомих людей. 

На жаль, в умовах епідемії та через карантинні заходи у наших дітей немає можливості вдосталь наобійматися один з одним та з їхніми вчителями. Саме тому учні нашої школи  підтримали ідею флешмобу “Найніжніші обійми у світі”. День обіймів розпочався зранку у кожного вдома під гаслом «Почни свій день з обіймів!». Діти і батьки надіслали фотосвітлини  класним керівникам у соціальних мережах, також пригадали приємні моменти до карантинних заходів. А що з цього вийшло, ви можете побачити, переглянувши відеоролик.

Ми усіх вітаємо з Міжнародним днем обіймів. Не забудьте сьогодні ще раз ніжно обійняти своїх маму, тата, сестричку, братика, дідусів, бабусь і привітати їх зі святом.

Наповнюйте свої дні обіймами, даруйте їх рідним та друзям, і вони неодмінно до вас повернуться!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *