Тиждень англійської мови

                Тиждень англійської мови – це завжди цікаво, пізнавально, захоплююче. З 08.02 по12.02 у школі вчитель англійської мови Смаженюк С.Л. проводила заходи Тижня англійської мови.

               У першому класі було проведено відкритий урок з теми “ My Toys”. Діти також взяли участь у конкурсі малюнка “My Favourite English Letter”.

              З учнями третього і четвертого класів було проведено інсценування казок “Little Red Riding Hood” i  “A House in the Wood”. Діти показали гарні акторські здібності.

              Школярі п’ятого і шостого класів взяли участь у конкурсі творів “The Best Leprechaun”. Вони також мали можливість спробувати себе  у різних ситуаціях і ролях, продемонструвати свої здібності і готовність допомогти один одному під час інтелект-шоу “English is Fun”.

             Учні сьомого і восьмого класів здійснили відео подорож до Британії “Britain by our eyes”. Вони взяли активну участь у інтелектуально-пошуковій грі “Ireland”. Діти створили презентації, випустили стінгазету, підготували літературно-музичну композицію “Ireland. St. Patrick’s Day”. Школярі мали можливість розширити свої знання про традиції англо-мовних країн та удосконалити знання англійської мови.

            Після підведення підсумків тижня було здійснено нагородження переможців.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *