Всеукраїнська акція “Годівничка”

На вулицях панує чарівниця-зима.
Люди вдягаються у теплі речі та взуття. Тварини лягають спати або ж рятуються приготованими восени запасами. Деякі птахи відлітають у теплі краї, а от доля птахів, які залишилися зимувати, багато в чому залежить від доброти та милосердя людей.


Доброю традицією в нашій школі стало щорічне проведення взимку Всеукраїнської акції «Годівничка». Не став винятком і цей навчальний рік. Завданням акції було створення годівничок, щоб вберегти наших пернатих друзів від голодної смерті взимку. Юні захисники пташок та їхні батьки дуже відповідально та творчо підійшли до роботи.
Учнями школи та їх батьками були виготовлені годівнички різних типів та розвішені на території школи.
Учасники експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пластикових пляшок, природних та інших матеріалів. Тепер у нашому селі безліч пернатих буде врятовано, адже територію школи вже прикрашають чудові годівнички, виготовлені юними захисниками природи. Якщо кожен із нас у зимовий час допоможе птахам – зробить годівничку, насипе небагато зерна, хлібних крихт, то цим допоможе перезимувати нашим птахам. Давайте разом турбуватися про братів наших менших та зупиняти вимирання птахів узимку. Не будьмо байдужі й оберігаймо природу!


Висловлюємо щиру подяку учням та батькам за участь у акції.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *