Тиждень української мови і літератури

Предметний тиждень – це можливість не тільки дізнатися щось нове та цікаве, але й проявити власну творчість та безмежний креатив. Саме під таким лейтмотивом з  8 по 12 листопада пройшов цьогорічний тиждень української мови та літератури.

Окрасою, звісно, стало відзначення Дня української писемності й мови, але й в інші дні відбулося багато пізнавального. Зокрема, учні 7 класу провели гру  «Дешифрувальник» , під час якої розшифровували та пояснювали зміст народних прислів’їв, де в якості ілюстрацій були використані роботи майстрів петриківського розпису. Шестикласники стали активними учасниками вікторини  «Найкращий знавець рідної мови». Учні 8 та 9 класів долучилися до випуску так званої «живої газети», добираючи усталені вислови з національними означеннями.  Дуже сподобалась всім акція «Як у книжці», адже кожен міг перевтілитися в улюбленого літературного персонажа!

    Не залишилися осторонь і молодші школярі. Вони оформили тематичні листівки, а також побували на бібліотечному уроці в сільській бібліотеці та переглянули тематичну виставку літератури.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *