Міжнародний день волонтера

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.В Україні волонтерський рух зародився у 90-их роках, а розцвів у 2014 році під час початку війни з Росією. Це свято особливо важливе для України у 2022 році.

Саме волонтери допомагають українським військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, постачають на фронт їжу та буржуйки. Без волонтерської праці армії було б набагато важче. Це свято стосується кожного з нас. Адже всі ми допомагаємо, чим можемо, щоб пришвидшити нашу перемогу. Тож вітаємо всіх, хто задіяний у цій нелегкій справі.Дорогі волонтери! З професійним святом! Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Без вам неможлива була б перемога України! Щастя вам, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень. З Днем волонтера!+12

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Свято було засноване Генеральною Асамблеєю ООН в 1985 році. Волонтери – це добровольці, які без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.

В Україні волонтерський рух зародився у 90-их роках, а розцвів у 2014 році під час початку війни з Росією. Це свято особливо важливе для України у 2022 році. Саме волонтери допомагають українським військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, постачають на фронт їжу та буржуйки. Без волонтерської праці армії було б набагато важче. Це свято стосується кожного з нас. Адже всі ми допомагаємо, чим можемо, щоб пришвидшити нашу перемогу. Тож вітаємо всіх, хто задіяний у цій нелегкій справі.

Дорогі волонтери! З професійним святом! Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Без вам неможлива була б перемога України! Щастя вам, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень. З Днем волонтера!

Переглянути фотоматеріали

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *