Збройні сили України – слава, гордість, міць країни!

За нашу рідну Україну
Що зберегли за всі віки
Низький уклін і тричі «СЛАВА!»
Вам, дорогі захисники!

6 грудня українці відзначають державне свято – 31-шу річницю Дня Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Дата приурочена до дня ухвалення Закону України «Про Збройні Сили України» – подія відбулася саме 6 грудня 1991 року. А через два роки у 1993 році саме 6 грудня було прийнято рішення відзначати День Збройних Сил України. Також урочиста дата пов’язана із 6-м грудня 1919 року. Це день став початком однієї зі славетних сторінок української армії – Першим зимовим походом Дієвої армії УНР.

Українські січові стрільці, Галицька армія, армія УНР, Українська повстанська армія… Так у свій час називалося українське військо, яке боронило нашу націю. А до них було козацьке військо, яке впродовж віків протистояло чужинцям та захищало українську землю та народ від загарбників. 

Збройні сили – це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, справжня гарантія державного суверенітету. Тому у цей день ми вітаємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Щиро вітаємо вас з професійним святом ─ Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Нехай ваша нелегка праця буде увінчана успіхами. Ми за вас молимось і чекаємо найшвидшого повернення додому. Слава Україні і нашим захисникам!

Переглянути матеріали

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *