З днем знань!

Сьогодні 1 вересня – День знань і старту нового навчального року. На жаль, другий рік поспіль – це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але, дякуючи славним захисникам і захисницям України, навіть під час війни діти продовжують вчитися, а вчителі навчати.

Першокласники отримали вітання з їхнім першим Днем Знань та подаруночки від Краснопільської сільської ради. Перший урок у кожному класі присвятили або ментальному здоров’ю, або Україні та Героям нашої країни. Ми Живемо в епоху Героїв! Нехай їхній подвиг стане найкращою мотивацією для учнів прославляти Україну на усіх шляхах!

Любі учні! Нехай у вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими, відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни.А особливо, нашим дорогим першокласникам, бажаємо ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! На цьому шляху є багато проблем і перешкод. Але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ!А вам, колеги та батьки зичимо на цьому шляху внутрішньої сили, стійкості, мудрості і взаєморозуміння! Хай мандрівка Країною Знань буде захоплюючою та успішною.За нами Перемога, за нами правда, за нами майбутнє!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *