Дарма не бійся, але стережися!

Навчальний тиждень у Грузькій гімназії пройшов під гаслом «Безпека життєдіяльності дитини понад усе». Протягом тижня у класах проводились заходи спрямовані на дотримання правил дорожнього руху, протипожежної безпеки, безпечної поведінки за межами навчального закладу.

Класні керівники 6-9 класів проводили з дітьми вікторини, практичні заняття, складали пам’ятки з практичними порадами. Молодші учні активно долучились до конкурсу плакатів, розгадування загадок та перегляду відеопрезентації. Медична сестра Дунаєвська О.Д. пригадала з дітьми правила першої допомоги при травмах, опіках. Знання і практичні навички з безпеки життєдіяльності є життєво необхідними для збереження власного життя і здоров’я. Учні навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях та в умовах воєнного стану.
Життя у кожної людини єдине і неповторне, і тому кожен повинен його берегти. Цієї мудрої і дуже важливої науки ми повинні вчитися постійно, щоб одержані знання стали стійкими переконаннями і нормою життя. Правил у нашому довкіллі чимало, їх треба знати та дотримуватись. Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся всіх правил безпеки життєдіяльності.

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *