Дякуємо! Віримо! Переможемо!

Сьогодні, 6 грудня, усі українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України. Це свято справжньої мужності, героїзму і відваги. Збройні Сили — це міцний щит і разючий меч України.

Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність за все те, що ви для нас робите. В День Збройних Сил України від усієї душі хочемо побажати нашим захисникам міцної сили і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести із собою перемогу! Слава ЗСУ! Слава Україні!Також вітаємо сьогодні з Днем Святого Миколая! Традиції святкування цього дня, на яке так чекають діти, ніхто не відміняв. Цього року Україна вперше відзначає його 6 грудня. Це велике церковне свято й улюблений день дітлахів, які традиційно отримують «від Миколая» солодощі й подарунки.

Щиро дякуємо ТОВ АП “Грузьке” за смаколики учням гімназії. Діти стали сьогодні трішки щасливішими та мали ще один привід для усмішки. Нехай, незважаючи на війну та складні часи, маленькі українці відчують справжні сімейні цінності та любов.Перемоги і миру нашій Україні!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *