Тиждень англійської мови

        Із метою популяризації вивчення англійської мови, розширення і поглиблення  знань, розвитку комунікативних умінь з 12 по 15  лютого у Грузькій гімназії проходив тиждень англійської мови.

       В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови, розширювали світогляд  учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки, заохочували учнів до роботи над собою.

Протягом тижня діти переглядали і обговорювали навчальні відео, мультфільми, уривки з фільмів англійською мовою; розгадували і складали кросворди; розучували пісні.

Було проведено засідання літературного гуртка «Відомі люди Великобританії» та свято «День св. Валентина» (презентація проектів, літературно-музична композиція «День св. Валентина)

      Діти продемонстрували свої знання, фантазію і творчість. Кожний і з них є переможцем: хтось переміг складне завдання,  хтось подолав страх перед виступом, адже вміння виступати публічно це навичка, яку можна опанувати, тільки доклавши значних зусиль.

       Мета була досягнута, адже діти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови,  яка є засобом спілкування між людьми різних національностей.

  Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *