ЕКСКУРСІЯ ДО ГРУЗЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Напередодні професійного свята працівників органів місцевого самоврядування (07.12) учні 9 класу (класний керівник Войтюк О.М.) завітали до Грузької сільської ради. Сільський голова Волчанська Оксана Валентинівна розповіла учням про повноваження працівників, про ключові питання , які може вирішити сільський голова та виконавчий комітет, про впорядкування території села, про формування дохідної та видаткової частин місцевого бюджету.

Секретар виконавчого комітету Давидюк Тетяна Володимирівна показала дітям господарські книги, які зберігають відомості про мешканців Грузького від 1944 року до сьогодення. В архівних матеріалах учні могли знайти записи про кілька поколінь своїх рідних .

Землевпорядник Нагірна Галина Іванівна розповіла, як ведеться облік земельних ресурсів нашого села, але найбільше дітей зацікавила карта земельних угідь Грузького.

Учні не пропустили нагоди завітати в робочий кабінет виконавчого директора ТОВ «АП Грузьке»  Наляжного І. Т.  Іван Тимофійович не тільки запропонував випускникам обирати сільськогосподарські спеціальності, які знайдуть застосування в рідному агропідприємстві, а і розповів про волонтерську діяльність. Дітям було цікаво почути з перших вуст про поїздки Івана Тимофійовича в зону бойових дій  , про допомогу  нашим землякам, які воюють на сході України.

Спілкування із керівниками села залишило в учнів багато позитивних вражень. Особливо запам’яталися слова Наляжного І.Т.: «Будьмо патріотами свого рідного села…», адже почуття патріотизму починається із любові і поваги до тієї часточки землі, де людина побачила світ і зробила свої перші кроки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *