Тиждень безпеки дорожнього руху

З  09 по 15 листопада 2020  року  в Україні проходив 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху.  Аби попередити трагічні випадки, особливо серед наймолодшого покоління, у школах проходять уроки безпечного поводження на дорогах. Учні нашої школи теж взяли активну участь у його проведенні. Протягом тижня відбулися різні заходи.

Всі учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків «Правила дорожнього руху – твоя безпека». В кожному класі відбувся перегляд мультфільмів «Безпека дорожнього руху», «Увага! На дорозі діти!», «Правила на дорозі».  З учнями 1 класу  було проведено конкурсні змагання та рухливі ігри на знання правил дорожнього руху. Третьокласники виготовили лепбук «В країні дорожніх знаків», перевірили свої знання і вміння у складанні пазлів «Дорожні знаки». Учні 4 класу взяли активну участь у проведенні гри-вікторини «Хто такий дорожній знак».
Хоч учні 5 класу на дистанційному навчанні, вони також долучилися до проведення Тижня безпеки дорожнього руху.  Учні переглянули відео (із youtube каналу «Безпечна країна») «Онлайн-урок з безпеки дорожнього руху». Із захопленням розфарбовували дорожні знаки (онлайн). Також взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «Діти за безпеку дорожнього руху». Учні малювали ситуації, пов’язані з дорогою, транспортом. Також розповіли правила дорожного руху  (створений колаж з фотографіями). Як підсумок було проведено тестування на знання правил дорожнього руху. Всі учні показали, що в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.
Дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.

https://photos.app.goo.gl/JmEYe383x6xMoUAL6



 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *