День Героїв Небесної Сотні

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України –  від  сходу до заходу, від півдня до півночі.

Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.

19 лютого до Дня Героїв Небесної сотні в нашій школі пройшли тематичні години спілкування та уроки-пам’яті «Сучасні борці за єдність України», учні переглянули відео «Герої не вмирають…Вони просто йдуть…»

Метою було не тільки бажання нагадати учням про ці тяжкі події у новітній історії України, а й виховувати в них патріотичну свідомість, любов та повагу до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

 «А Сотня відлетіла в небеса», приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни і ми про це повинні завжди пам’ятати!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *