День Державного Гімну

Сьогодні в Україні відзначається День Державного Гімну. Саме 10 березня 1865 року в польському Перемишлі вперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського «Ще не вмерла Україна».

Державний гімн звучить на офіційних урядових заходах і церемоніях, а також на спортивних змаганнях та інших публічних зборах. Діти співають гімн України, переховуючись у бомбосховищах, під час ракетних обстрілів ворогом, захисники співають державний гімн на передовій, він щодня лунає з телевізору та радіо, налаштовуючи нас на перемогу.
Саме так сьогодні звучить душа українського народу, що бореться за свою незалежність, волю та майбутнє. Саме так звучить єдність та незламність української нації.
День Державного Гімну – важливий день для українців, оскільки він символізує єдність, силу та стійкість країни. День Державного Гімну – це нагадування про важливість національної ідентичності та єдності, а також свято унікальної культури та традицій України.

Давайте покажемо усім, що нас, українців, об’єднує одна мета – мир, Перемога, любов до країни та життя у вільній соборній державі.

Маємо надію, що скоро ми всі зустрінемося в гімназії й разом дружно заспіваємо наш гімн, як у старі мирні часи! Слава Україні!

Переглянути фото

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *